четвер, 29 серпня 2013 16:16

Від Януковича чекають кадрових ротацій в Раді представників кримських татар при президентові

У Криму ряд кримськотатарських громадських організацій і політиків звернулися до президента України Віктора Януковича з пропозицією переформатувати склад Ради представників кримськотатарського народу при президентові України і в найкоротші терміни відновити його діяльність.

Зокрема, Януковичу пропонують замінити 9 членів Ради представників, які заблокували його роботу і публічно відмовилися брати участь в роботі цього органу. Як відомо, йдеться про 9 представниках меджлісу кримських татар.

"Сьогодні де-факто діяльність Ради представників паралізована через те, що частина Ради просто відмовляється працювати, відповідно, багато проблем наших співвітчизників не вирішуються. Кримські татари не мають бути заручниками чиїхось політичних ігор і амбіцій, у нас є багато реальних проблем, які треба вирішувати щодня. Тому я і підтримую цю пропозицію і сподіваюся, що вона знайде підтримку в глави держави", - прокоментував сайту "Крым.Комментарии" глава громадської організації "Покоління Крим" Руслан Бальбек.

Крім того, за словами Бальбека, у кримськотатарського народу багато гідних людей, які могли б увійти до оновленої Ради представників.

"У нас багато представників інтелігенції, які могли б взяти активну участь в політичному житті народу", - резюмував він.

Як повідомляли ЗМІ, 26 серпня ряд громадських організацій направили звернення президентові України Віктору Януковичу з пропозицією переформатувати склад Ради представників кримськотатарського народу при президентові України і в найкоротші терміни відновити діяльність оновленої Ради.

 

Зараз ви читаєте новину «Від Януковича чекають кадрових ротацій в Раді представників кримських татар при президентові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути