четвер, 06 квітня 2017 21:02

Віце-прем'єр про безвіз: можуть влаштувати сюрпризи

Віце-прем'єр про безвіз: можуть влаштувати сюрпризи
Українці можуть побачити ще багато політичних сюрпризів щодо безвізу \ фото: Дзеркало тижня

Українці можуть побачити ще багато політичних сюрпризів щодо безвізу. Про це розповіла віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Клмпуш-Цинцадзе.

"Почекаємо результатів французьких виборів. Сподіваємося на бачення свого європейського майбутнього кожним французом. Переконана, що їхній вибір буде відповідати євроцентричному майбутньому. Після виборів будемо розраховувати на позитивне рішення стосовно безвізу", - сказала вона.

Поки що невідомо, коли питання про український безвіз включать у порядок денний Комітету постійних представників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко пообіцяв якнайшвидше поставити крапку у безвізі

"Після затвердження проекту резолюції є ще кілька етапів. Це засідання постійного комітету представників ЄС, засідання Європейської ради в якомусь із складів. Вони можуть бути різними — засідання міністрів закордонних справи чи міністрів внутрішніх справ. Далі — підписання, публікація і після того ще 20 днів до вступу безвізу в силу. Чи будуть ще політичні сюрпризи? Думаю, буде ще багато різних спроб з різних боків влаштувати їх. Та переконана, що можемо розраховувати на позитивний результат", - зазначила вона.

6 квітня Європейський парламент затвердив проект резолюції про внесення України до переліку третіх країн, громадянам яких скасовують візові вимоги.

Зараз ви читаєте новину «Віце-прем'єр про безвіз: можуть влаштувати сюрпризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути