пʼятниця, 28 вересня 2012 16:09

Вибори в Україні ще до їх початку визнали недійсними - Пишний

Вибори в Україні ще до їх початку визнали недійсними - Пишний
Андрій Пишний вважає, що вибори визнали недійсними ще до їх початку. Фото: www.rbc.ua

Заступник керівника Центрального виборчого штабу Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Андрій Пишний вважає, що вибори в Україні ще до їх початку визнали недійсними.

Про це він розказав на прес-конференції в Умані.

Пишний повідомив, що зафіксовано понад 900 фактів порушення провладною партією умов виборчого закону. Є й порушення зафіксовані на Черкащині. За словами політика, це підкуп виборців. А для фальсифікацій виборів, за його словами, роблять заміни в окружних та виборчих комісіях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуністи розповіли, що на їхніх агітаторів напав "свободівець"

"У Партії Регіонів є партії-сателіти, які представляють її інтереси в ОВК. Ці сателіти, не маючи жодного шансу бути представленими в парламенті, отримали можливість мати представництво в дільничних і окружних виборчих комісіях. Що відбувається тепер? Ця статистика свідчить про масштабність тих фальсифікацій, які готує чинний політичний режим", - заявив Пишний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія Кличка подала в суд на Партію регіонів

"Окремі політичні партії, суб'єкти виборчого процесу, з причин, які не відповідають основоположним демократичним принципам і засадам виборів та виборчого процесу, замінюють членів ОВК, кандидатури яких було включено до складу виборчої комісії за поданням цих суб'єктів. Більшу кількість замін здійснили такі політичні партії: Всеукраїнська політична партія "Братство" - 226 замін, партія Всеукраїнське політичне об'єднання "Єдина родина" - 211 замін, партія "Русский блок" - 226, політична партія "Руська єдність" - 221 заміна, політична партія "Союз анархістів України" - 219 замін, політична партія "Русь единая" - 230 замін", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Вибори в Україні ще до їх початку визнали недійсними - Пишний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути