неділя, 21 липня 2019 10:07

Вибори в Україні: повідомили про перші порушення

Вибори в Україні: повідомили про перші порушення
У день голосування зафіксували незаконну виборчу агітацію. Фото: Високий Замок

В Україні під час виборів до Верховної Ради зафіксували перші порушення. Йдеться про незаконні дії окремих виборчих комісій у день голосування.

У день виборів поширювали незаконну агітацію. Найбільше від імені політичних партій "Слуга народу", "Опозиційна платформа - За життя", "Опозиційний блок", повідомили у прес-службі Комітету виборців.

Також агітаційні матеріали поширювали від імені Аграрної партії України, ВО "Свобода", "Голос", "ЄС", ВО "Батьківщина", ряду кандидатів в одномандатних округах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онищенка зняли з виборів

Перед днем голосування у Миколаєві поширили листівки у стилістиці політичної партії "Слуга народу". На них зображено виборчий бюлетень з двома прізвищами кандидатів, одне з яких закреслено. У Вінниці у день голосування розмістили агітаційні матеріали від імені Аграрної партії України, ВО "Батьківщина", партії "Опозиційна платформа - За життя", кандидата Олександра Околіта.

Зафіксували порушення у роботі окремих виборчих комісій. У Миколаєві дільниця №480904 розпочала засідання комісії близько 7:00. Але мала розпочати його не раніше 7:15. Крім того, деякі дільниці вчасно не відкрили. Наприклад, у Вінницькій та Кіровогорадській області.

Сьогодні в Україні проходять дострокові парламентські вибори. Дільниці відкрилися о 8:00 і працюватимуть до 20:00.

Зараз ви читаєте новину «Вибори в Україні: повідомили про перші порушення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути