Ексклюзиви
середа, 12 червня 2019 04:00

Вибори: скількох зареєстрували і кому відмовили в ЦВК

Вибори: скількох зареєстрували і кому відмовили в ЦВК
ЦВК зареєструвала майже 120 кандидатів у народні депутати. Фото: Український репортер

11 червня Центральна виборча комісія України зареєструвала ще 23 кандидатів, які йдуть самовисуванцями в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах у Верховну Раду.

На сайті ЦВК зазначається, що в одномандатних виборчих округах зареєстровано 118 кандидатів у народні депутати. 111 з них балотуються у порядку самовисування, сімох висунули політичні партії.

Комісія відмовила в реєстрації трьом кандидатам у народні депутати України: Дубинському М.М. (93-й округ, на який "націлився" депутат-втікач Олександр Онищенко), Кононенку А. Е. (94-й округ), Семенчеву І. І. (183-й округ). У них були відсутні документи, яких вимагає законодавство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори йдуть за графіком - ЦВК

23 травня набув чинності указ президента Володимира Зеленського, який достроково припинив повноваження парламенту восьмого скликання та призначив вибори на 21 липня. Аргументуючи своє рішення, Зеленський заявляв, що коаліції у Верховній Раді не існувало з 2016-го.

Зараз ви читаєте новину «Вибори: скількох зареєстрували і кому відмовили в ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути