понеділок, 08 лютого 2010 10:13

Виборців острова Зміїний позбавили права голосу

Виборців острова Зміїний позбавили права голосу

Виборці з острова Зміїний в Одеській області через складні погодні умови не змогли проголосувати в другому турі виборів президента України.

Про це повідомив начальник прес-служби Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України Андрій Бєлобородченко.

"Їм не вдалося проголосувати. Погані погодні умови перешкодили проходженню корабля", - підкреслив він.

Як відзначив Бєлобородченко, п"ять співробітників прикордонної служби, яких повинні були доставити для голосування у Вілково, ніяк не коментують своє позбавлення права голосу. "Які тут можуть бути коментарі, коли така погода", - заявив начальник прес-служби.

Зазначимо, під час першого туру президентських виборів 7 лютого громадяни України, які знаходяться на острові Зміїний, також не змогли проголосувати.

Тоді жителі острова чекали на доставку на острів бюлетенів і урни для голосування. Проте їх так і не привезли, оскільки напередодні Центральна виборча комісія своїм рішенням відмінила створення виборчої дільниці N 36 на острові.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Виборців острова Зміїний позбавили права голосу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути