понеділок, 20 січня 2014 02:37

Виборці збирають підписи на підтримку відкликати мандат "зрадника" Донія

Виборці збирають підписи на підтримку відкликати мандат "зрадника" Донія
Фото: tsn.ua

Мітингувальники з Коломиї незадоволені, що позафракційний нардеп Олесь Доній проголосував за бюджет 2014 –го року. Збиратимуть підписи на підтримку пропозиції відкликати мандат. Таким чином вирішили висловити йому свою недовіру. Про це Gazeta.ua розповіли люди з наметового містечка "Коломия" на столичному майдані.

"Будемо збирати підписи про відкликання мандата від нашого виборчого округу, від якого Доній балотувався. Він приходив до нас. Сказав, що вважає цей бюджет антинародним. Але чому підняв руку так і не пояснив.  Не відповів на жодне поставлене нами конкретне запитаннями. Можливо, ця його позиція захиститись таким чином після цієї революції. Але як захочуть, то й до нього доберуться. Партія регіонів ніколи не йде на помилування. Вони нищать, трощать і нічого не будують. Порівнюю вчинок Донія з політичною проституцією. І це не тільки моя позиція. Він продав Коломийщину і Городенщину, як Іуда продав Ісуса Христа за 30 сребляників. Правильно виборці з Городенщини написали: Доній гірше української гниди, ніж за російську вошу", - розповів Сергій з Коломиї.

Люди з Коломиї обурені, що він не порадився з виборцями.

"Цей вчинок перекреслив всі його попередні. Що тут говорити, якщо народний депутат каже народові, який тут стоїть, мерзне і прагне перемоги, що ми втратили перемогу 1-го грудня. Він не закликає нас розійтися, але натякає, що тут уже нічого не може бути. Ми ходимо по постах майдану. Коли люди дізнаються звідки ми, то кажуть, що Доній нас зрадив. Нам образливо. Може, він себе й захистив, але нас зрадив", - розповів Іван з наметового містечка на майдані "Коломия".

Зараз ви читаєте новину «Виборці збирають підписи на підтримку відкликати мандат "зрадника" Донія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути