четвер, 22 серпня 2013 10:39

Виборці просять Колесніченка відмовитись від євроінтеграції через геїв

Виборці просять Колесніченка відмовитись від євроінтеграції через геїв
Вадим Колесніченко. Фото: lb.ua

"Регіонал" Вадим Колесніченко здивований підвищеною увагою до його законопроекту щодо відмови від європейського вектору.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

"Це робочий момент, який потребує обговорення. Певне, канікули, людям немає чим займатися, то й так реагують. Я не певен, що це питання не буде підтримано. Протягом останніх півроку я отримував дуже велику кількість листів з усієї країни, де люди категорично висловлюються проти законопроекту щодо сексуальної орієнтації. Народ проти, а нас примушують. Тому я виконав те, що від мене вимагають виборці", - наголосив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПР не проголосує за скасування євроінтеграції - Чечетов про законопроект Колесніченка

Політик розказав, що коли парламент розглядав законопроект щодо прав сексуальних меншин, до нього надійшло близько 27 тисяч листів від киян віком 20-25 років з конкретними адресами та мобільними телефонами.

"Писали, що не погоджуються з цим. Зараз я знаходжуся у себе в окрузі в Севастополі. Не можу і дня провести без того, аби щогодини хтось не підходив і не висловлював свої думки. Люди вимагають категорично відмовитися від цього питання, бо вони вважають, що це зруйнує державність. Для них головне, щоб це не ліквідувало таке поняття, як сім'я. Їх не цікавить гроші чи з ким бути - Росією, Пекіном, Казахстаном. Для них важливі морально-духовні цінності нашої держави", - зауважив Колесніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Льовочкін прирівняв Януковича до князя Володимира і розповів, як той святкуватиме Незалежність

За його словами, законопроект направлений в парламент, аби почалося суспільне обговорення.

"Зараз його немає. Як і відповідної інформації. Є тільки бажання та лозунги: "Давай в Європу". Через те місце, яке пропонується, ні я, ні суспільство туди не хочемо", - додав "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «Виборці просять Колесніченка відмовитись від євроінтеграції через геїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

224

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути