середа, 21 серпня 2013 17:21

Льовочкін прирівняв Януковича до князя Володимира і розповів, як той святкуватиме Незалежність

Льовочкін прирівняв Януковича до князя Володимира і розповів, як той святкуватиме Незалежність
Віктор Янукович. Фото: www.segodnya.ua

Напередодні проведення урочистих заходів з нагоди 22-ї річниці Незалежності президент України Віктор Янукович здійснить дві робочі поїздки по Україні.

Про це повідомив Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін.

22 серпня цього року Глава держави відвідає з робочою поїздкою Донецьк, де візьме участь в урочистостях з нагоди Дня шахтаря.


Льовочкін повідомив, що після цього 23 серпня Президент візьме участь в урочистій церемонії підняття Державного прапора в Києві. У цей же день Глави держави з робочою поїздкою відвідає Харків, де заплановані урочисті заходи з нагоди 70-річчя визволення міста від німецько-фашистських загарбників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніченко кинув виклик Януковичу — політолог

24 серпня, в день 22-ї річниці Незалежності України, Янукович у Києві традиційно покладе квіти до пам'ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському, а також візьме участь в урочистих заходах до Дня Незалежності на Володимирській гірці.

"Символічно, що головні нинішні урочисті заходи з нагоди Дня Незалежності України проходять на Володимирській гірці біля пам'ятника рівноапостольному князю Володимиру", - зазначив Льовочкін.

"1025 років тому князь Володимир хрестив Київську Русь і таким чином наблизив її до європейської сім'ї християнських народів", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін прирівняв Януковича до князя Володимира і розповів, як той святкуватиме Незалежність ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути