субота, 09 червня 2018 12:03

"Ви робитесь г*вноїдами" - блогер звернувся до журналістів, які споживають тези Путіна в ефірах

"Ви робитесь г*вноїдами" - блогер звернувся до журналістів, які споживають тези Путіна в ефірах
Москві потрібно змістити акценти. Довести, що в тюрмі сидить не режисер, а терорист, каже блогер Павло Казарін. Фото: Facebook

На окремих теканалах почали розганяти тезу Путіна про те, що український політв'язень Олег Сенцов - терорист.

Про це у Facebook написав блогер Павло Казарін.

"Кейс "Мураєв-Сенцов "виявився значно ширший, ніж я думав.

1. Сенцов голодує. Москві це невигідно, бо резонанс все ширше. Позицію Кремля озвучив Путін: Сенцов - терорист.

2. Цю ж версію тепер розганяють в Україні. Ключова теза - "не все так однозначно".

3. Піонером виступає блог Шарія. З 4-го червня починає розганяти історію про те, як Афанасьєв свідчив проти Сенцова. Хоча всім давно відомо, що Афанасьєв на суді відмовлявся від показань і говорив, що вони дані під тортурами.

4. Слідом включається 112 телеканал. Спершу Віктор Зубрицький (творець 112 каналу, за чутками - один із соратників екс-глави МВС Захарченко) у себе в ФБ розкручує протоколи допиту Афанасьєва. Після чого 112 канал розпочинає серію гостьових студій про Сенцова. Загальна інтонація проста: Афанасьєв на допиті сказав, що Сенцов терорист, давайте обговоримо.

5. В ефірі 112 каналу Мураєв каже, що Сенцов готував підпали і вибухи. (Через добу почне виправдовуватися за схемою "я не називав його людожером, я всього лише сказав, що він їсть людей")", - написав блог.

"З нетерпінням чекаю, хто ще виступить з тезою "не все так однозначно". Зрозуміло, що Москві потрібно змістити акценти. Довести, що в тюрмі сидить не режисер Олег Сенцов, а терорист Олег Сенцов. Для цього вона буде спиратися на ті свідчення, які тортурами вибивали з Афанасьєва.

А ще дуже цікаво спостерігати за тим, як колеги по цеху стають г*вноїдами", - резюмував Казарін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 25 нардепів оголосили бойкот двом телеканалам

7 червня позафракційний нардеп, колишній "регіонал" Євген Мураєв назвав ув'язненого в Росії українського кінорежисера Олега Сенцова терористом. Про це він заявив в ефірі телеканалу "112.Україна".

"Сенцова можно по разному воспринимать. С точки зрения того, что человек готовил поджоги и взрывы, для части населения он является террористом. Для националестической части, наверное, он является героем. Время расставит на свои места, кто прав, а кто не прав", - заявляв Мураєв.

Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за двома статтями "державна зрада" і "завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину".

Зараз ви читаєте новину «"Ви робитесь г*вноїдами" - блогер звернувся до журналістів, які споживають тези Путіна в ефірах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути