вівторок, 03 серпня 2021 09:54

"Ви - бл*ді" - Кива матюками відповів СБУ

"Ви - бл*ді" - Кива матюками відповів СБУ
Ілля Кива у промові використовував багато нецензурної лексики. Фото: "24 канал"

Народний депутат ОПЗЖ Ілля Кива записав відеозвернення до СБУ, яка заблокувала проросійське угруповання депутата "Патріоти - За життя". Кива звинувачує спецслужбу у фальсифікації свідчень і планів ліквідації свідка. Відео опублікував у Telegram-каналі.

Депутат у промові використовував багато нецензурної лексики. Заявив, що його організація не порушувала законів України, а справа нібито ґрунтується на вибитих зі свідка брехливих свідченнях.

"Ви ж нікого не заарештували навіть. У вас немає матеріалу. Той свідок, чиї свідчення ви використовували для того, щоб вручити Олегу Ширяєву підозру - сьогодні цей свідок вже в Генеральній прокуратурі розповідає, як ви, бл*ді, у нього ці свідчення вибивали. Як ви його залякували й готувалися до його ліквідації", - заявив Кива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокуратура розслідує підробки в дисертації однопартійця Киви

Організація "жива", заявив Кива, а свідок, на свідченнях якого ґрунтується справа, заявляє про тиск.

"Ви відповідатимете за те, що ви вкрали людину, їй погрожували й вибили з неї неправдиві свідчення. Ви відповідатимете за те, що ви готували ліквідацію свідка, який вам більше не потрібен. Ми доберемося до істини, і кожен з вас опиниться на тюремній параші, це я вам кажу", - наголосив Кива.

2 серпня СБУ повідомила, що викрила організацію, яка розхитувала суспільно-політичну ситуацію у східних регіонах України. Вона діяла під контролем народного депутата. ЗМІ повідомили, що йдеться про "силовий осередок" проросійського громадського об'єднання "Патріоти - За життя", яке контролює народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива. Лідеру угрупування оголосили підозру. Вилучили зброю та наркотики.

Зараз ви читаєте новину «"Ви - бл*ді" - Кива матюками відповів СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути