пʼятниця, 02 листопада 2018 11:16

Ветеран АТО висунув ультиматум Тимошенко - "Батьківщина" знову зганьбилася з рекламою

 
ВО "Батьківщина" без дозволу використала фото з передової ветерана АТО Олексія Лисенка у своїй партійній газеті. Про це він написав у Facebook.

Проілюстрував допис фотографією першої шпальти газети "Центральна Україна", яку випускає партія "Батьківщина". Наклад - 1 млн примірників.

Лисенко воював на Донбасі в полку "Азов". Сам родом із Сімферополя.

"Я кримчанин. Приєднався до націоналістичного руху задовго до того, як почалася війна. Боровся з режимом внутрішньої окупації ще тоді, коли Тимошенко на пару з Януковичем хотіла розділити країну надвоє за допомогою "широкої коаліції", - пише чоловік. - Я був "провокатором" на Майдані, після захоплення мого рідного міста Росією пішов на фронт як доброволець. Разом із побратимами ми боролися за Україну в Харкові, Маріуполі, Мар'їнці та Широкиному. Ми воювали за Націю та її майбутнє. І я не збираюся терпіти, щоб політичні пройдисвіти піарилися за рахунок наших імен. Тим більше такі люди, як Тимошенко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко пародіює стратегію Порошенка - політолог

Додає, що не підтримує політсилу Тимошенко і не давав дозволу на використання фотографії з його зображенням в агітації.

"Шеврон "Азова" для мене сакральна річ, омита кров'ю моїх побратимів, які не повернулися з фронту. Йому не місце поряд із гаслами проросійської партії "Батьківщина".

Екс-боєць "Азову" вимагає особистого публічного вибачення Юлії Тимошенко.

"Мабуть, ситуація з Сергієм Притулою нічого не навчила ні її політтехнологів, ні Тимошенко особисто. Не думайте ігнорувати. Якщо протягом 24 годин Тимошенко не відреагує, ми прийдемо до вашого офісу та особисто запитаємо, з якого права ви піаритеся за рахунок фронтовиків, які воювали в той час, коли ви самі сиділи (і продовжуєте сидіти) у тепленьких кабінетах столиці".

Допис Олексія вже вподобали 12 тис. користувачів. Стільки ж поширили текст на своїх сторінках.

Наприкінці жовтня волонтер, комік і телеведучий Сергій Притула обурився діями ВО "Батьківщина". У партійній групі Facebook розмістили допис, де без дозволу використали його зображення у рекламних матеріалах.

Зараз ви читаєте новину «Ветеран АТО висунув ультиматум Тимошенко - "Батьківщина" знову зганьбилася з рекламою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути