Ексклюзиви
понеділок, 14 травня 2018 17:53

Ветеран АТО відмовився тиснути руку Порошенку

Ветеран АТО відмовився тиснути руку Порошенку
Ветеран полку "Азов" не потиснув руку президентові Порошенку під час нагородження. Фото: Антикор

Ветеран полку "Азов" Олег Толмачов не потиснув руку президенту Петру Порошенку під час вручення нагород "Ігри нескорених" і заявив, що його присутність образила честь поранених військових. Про це повідомив у Facebook "Національний корпус-Черкащина".

"Порошенко хвалився ініціацією створення окремого міністерства допомоги ветеранам та учасникам бойових дій. Попри те, що війна триває вже чотири роки, і президент повинен був це зробити набагато раніше. Він також розповів про свій візит у Німеччину. Це було недоречно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка пояснили, коли можуть об'єднатися з "фронтовиками"

Війна вже йде чотири роки. Добре, що цьогоріч в іграх взяли участь більше поранених бійців, ніж у минулому. Вони цікавляться спортом, і мають можливість потрапити в збірну України. Але Петро Порошенко повинен був закінчити війну набагато швидше, а не "затягувати" її. Тоді поранених було б набагато менше. Присутність Порошенка тільки образила честь поранених військових, яких могло бути значно менше", - сказав військовий.

Олег Толмачов один із перших добровольців полку "Азов" поїхав у зону АТО. Отримав поранення влітку 2014 року в бою під Маріуполем недалеко від селища Сартана.
За підсумками змагання, Олег Толмачов може увійти до збірної України на змаганнях "Ігри нескорених".

14 травня позафракційний нардеп Юрій Дерев'янко розпочав збір підписів депутатів за імпічмент президента Петра Порошенка. Його може змістити з посади парламент у порядку імпічменту в разі скоєння ним державної зради або іншого злочину. За імпічмент мають проголосувати більшість нардепів.

Зараз ви читаєте новину «Ветеран АТО відмовився тиснути руку Порошенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути