четвер, 29 грудня 2011 18:10

"Верховна Рада не буде такою, як хочеться Адміністрації президента" — Небоженко

"Верховна Рада не буде такою, як хочеться Адміністрації президента" — Небоженко

Партія регіонів прагнутиме отримати більшість, але це не вдасться. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив політолог Віктор Небоженко.

"У нас буде спільна з Росією мода: навесні Путін там сфальсифікує президентські вибори, а наша опозиція заговорить про фальсифікації парламентських виборів у жовтні.

Буде дуже багато людей, які боротимуться на мажоритарних округах, не матимуть ніякого стосунку до опозиції, але будуть ображені. Бо все робитиметься через адмінресурс, жорстку поведінку влади. Таких ображених по країні набереться величезна кількість. Казатимуть: "Як же так – ми боролися, а нас так грубо викинули з виборчого процесу?" Рейтинг Януковича від цього суттєво постраждає. Це перша тенденція", - наголосив він.

"Друга – під час чемпіонату Євро-2012 багато політичних сил скористаються з присутності міжнародних спостерігачів, журналістів і намагатимуться створити свої великі й маленькі майдани. Це й афганці, і чорнобильці, і підприємці – рухи невеликі, але крикливі. За рахунок цього зможуть провести до парламенту своїх мажоритарників", - зауважив Небоженко.

"Імовірно, нова Верховна Рада не буде такою, як хочеться Адміністрації президента. Партія регіонів прагнутиме отримати більшість, але це не вдасться. Шукатимуть партнера. Ним може стати "Фронт змін", - підкреслив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори 2012 року коштуватимуть бюджету понад 1,2 млрд грн

Про те, яким буде 2012 рік читайте у новому номері журналу "Країна" № 50 (103) за 30 грудня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Верховна Рада не буде такою, як хочеться Адміністрації президента" — Небоженко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути