понеділок, 25 липня 2022 16:51

"Велике навантаження" – в ОП назвали причину звільнення Демченка

"Велике навантаження" – в ОП назвали причину звільнення Демченка
В Офісі президента назвали причину звільнення Демченка. Фото: УП

Звільнення першого заступника секретаря Ради національно безпеки і оборони України Руслана Демченка пов'язане зі станом його здоров'я.

Про це повідомив речник президента України Сергій Никифоров, пише Інтерфакс-Україна. Він зазначив, що війна мобілізувала не лише нашу армію, а й усі державні органи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Російський шпигун сидить поряд із президентом, а не у в'язниці" – Бутусов про Демченка

"Ми зараз працюємо на межі наших можливостей. Велике фізичне та моральне навантаження. На жаль, стан здоров'я пана Демченка не дозволяє йому зараз працювати з таким навантаженням", – повідомив Никифоров.

Никифоров ще раз наголосив, що рішення про кадрову зміну Демченка було прийнято виключно через стан його здоров'я.

"Що стосується всього іншого, то пан Демченко всю свою професійну та дипломатичну кар'єру служив вірою та правдою Україні. Будь-які згадки про якісь чутки та плітки, безпідставні обвинувачення тут недоречні", –- додав речник президента.

Президент Володимир Зеленський звільнив Руслана Демченка з посади Першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Відповідний указ оприлюднили на сайті глави держави.

Руслан Демченко – надзвичайний та повноважний посол України. Працював Першим заступником міністра закордонних справ України, послом України у Сербії та Чорногорії, Генеральним консулом України у Стамбулі. Після перемоги Віктора Януковича став куратором відносин України з Росією. На посаду першого заступника секретаря РНБО призначили 16 червня 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «"Велике навантаження" – в ОП назвали причину звільнення Демченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути