четвер, 19 грудня 2019 00:53

Вбивство Шеремета: поліція знайшла у Антоненка міну

Вбивство Шеремета: поліція знайшла у Антоненка міну
У Антоненка знайшли "міну". Фото: РБК

Поліція оприлюднила sms-повідомлення і телефонні розмови підозрюваного у вбивстві Павла Шеремета Андрія Антоненко про міну, а також відео її вилучення.

Скориставшись правом зателефонувати адвокату, Антоненко о 15:10 надіслав повідомлення невідомій особі з проханням забрати пакет в шафі, о 15:12 написав пост в соцмережі про своє затримання, а о 15:14 подзвонив родичеві, щоб переконатися, чи забрав він предмет з квартири , повідомляє прес-служба МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Шеремета: підозрюваний відмовляється свідчити

13 грудня під час обшуку в офісі, який розташований на першому поверсі будинку, де жив підозрюваний, знайдений предмет, схожий на протипіхотну міну МОН-50.

Очевидці в своїх поясненнях вказали, що сусід з третього поверху, який, за словами правоохоронців, є братом дружини Антоненко, що проживає разом з ним, залишив на зберігання предмет, назвавши його роутером. Цей предмет був захований в купюроприймач терміналу. У поліції призначили комплексну експертизу, в тому числі молекулярну.

Адвокати підозрюваних у справі про вбивство Шеремета добровольця Андрія Антоненко та волонтера Юлії Кузьменко подали апеляцію на арешт.

12 грудня 2019 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання фігурантів справи про вбивство журналіста Павла Шеремета. Після цього, рок-музикант і ветеран АТО Андрій Антоненко повідомив, що саме його підозрюють організації злочинної групи, яка скоїла вбивство.



Зараз ви читаєте новину «Вбивство Шеремета: поліція знайшла у Антоненка міну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути