Ексклюзиви
вівторок, 08 липня 2014 11:40

Ватажки терористів Кремлю більше не потрібні - Балога

Ватажки терористів Кремлю більше не потрібні - Балога
Фото: ukr.segodnya.ua

Ватажки терористів, як і самі терористи, Кремлю більше не потрібні. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Віктор Балога. 

"Путін змінює тактику на Донбасі. Тепер українські силовики – армія, а не хунта, а всі, хто вчора були ополченцями, оголошені російською пропагандою – терористами. Через це ватажки терористів, як і самі терористи, Кремлю більше не потрібні. Вибір у них невеликий – бути знищеними українськими військами, чи російськими при спробі перетину кордону", - пише Балога.

Водоночас він зазначає, що це ще не перемога. "Більше того, в багатьох аспектах ми ще не готові до путінських ігор, але наша справа чесна і справедлива. Тому, сьогодні дуже важливо, щоб кожен займався своєю справою: той, хто має бути на передовій, хто має звільняти нашу землю, повинен займатися цією роботою, а тиловикам краще зосередитися на виготовлені макаронів і курятини. Але поки що усе виходить з точністю до навпаки", вважає Балога.

 

Зараз ви читаєте новину «Ватажки терористів Кремлю більше не потрібні - Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути