Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2018 08:13

Валерія Гонтарева розповіла про переїзд у Лондон

Валерія Гонтарева розповіла про переїзд у Лондон
Екс-глава Національного банку України Валерія Гонтарєва працює в Інституті міжнародних відносин Лондонської школи економіки. Фото: Comments.ua

Екс-глава Національного банку України Валерія Гонтарева із 1 жовтня переїхала в Лондон і працює в Інституті міжнародних відносин Лондонської школи економіки.

Там консультує центробанки з питань монетарної і валютної політики, передає "Новое время". За її словами, вона разом з сином орендує у Лондоні "маленьку двокімнатну квартиру".

"У Лондоні колосальна бюрократія. Наприклад, процес зняття квартири начебто автоматизований. Брокера ти бачиш вживу, але документи в основному підписуєш по інтернету. Однак кількість документів, перевірок та іншого - це більше, ніж ви собі можете уявити. І як же мені було смішно, коли абсолютно божевільний Валентин Наливайченко (екс-глава СБУ) розповідав по телебаченню у той день, коли ми знімали квартиру з моїм сином, що нібито Гонтарева купила в Лондоні будинок за 23 млн фунтів", - сказала екс-глава НБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив, чому похід Медведчука у політику може завершитись пшиком

На сайті, де дають оголошення про оренду житла у Британії, найдешевші двокімнатні квартири коштують 250 фунтів стерлінгів на тиждень, пише "КП" в Україні" .

"Середня вартість - 800 фунтів стерлінгів на тиждень, а якщо захочеться "райських" умов, можна знайти варіант і за 5000 фунтів стерлінгів за аналогічний період. Зараз фунт стерлінга дорівнює 36,51 гривні. Значить, Гонтарєва віддає за квартиру, щонайменше, 36 510 гривень на місяць. Якщо ж екс-глава Нацбанку вирішила жити на широку ногу, двокімнатна квартира обходиться їй у 182 549 гривень на місяць", - сказано в публікації.

Раніше Валерія Гонтарєва запустила власний бізнес - компанію Медікіт, яка стане онлайн-майданчиком, що з'єднує пацієнтів і лікарів.

Зараз ви читаєте новину «Валерія Гонтарева розповіла про переїзд у Лондон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути