понеділок, 10 вересня 2018 13:12

Знову в справі: Гонтарева відкриває свій бізнес

  Гонтарева йде в стартапери. Фото: Корупція.Інфо
Гонтарева йде в стартапери. Фото: Корупція.Інфо

Колишня глава НБУ Валерія Гонтарєва починає новий проект. Запускає власний бізнес - компанію Медікіт, яка стане онлайн-майданчиком, що з'єднує пацієнтів і лікарів.

Директором компанії з 14 квітня 2018-го є колишній заступник директора Департаменту стратегії та реформування НБУ Руслан Кравець, пише liga.net.

"Концептуально - це медичний маркетплейс на кшалт Airbnb або Olx. Зараз відбувається розробка IT-складової, про технічні деталі, такі як оплата послуг, говорити поки зарано", - розповів Кравець.

Гонтарева може очолити наглядову раду компанії. Вона не стала розповідати про деталі проекту.

Місія компанії - "створити екосистему діджитал медицини, яка забезпечить комунікацію між учасниками, стандартизацію процесів, накопичення та систематизацію інформації в єдиному місці", - зазначяється на сайті "Медікіт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували рейтинг найдорожчих відпусток топ-політиків

Компанія буде пропонувати пацієнтам миттєву онлайн-консультацію лікарів, а також виклик лікаря додому через інтернет. Лікарям обіцяють додатковий дохід 24/7 з оплатою кожної телеконсультації.

Публічна презентація платформи призначена на листопад 2018-го, відзначається на її сайті.

Юридично Гонтарева не має відношеннядо проекту. У компанії Медікіт 2 засновника - її син Антон Гонтарев і Світлана Кириченко, яка працювала у структурах компанії ICU 2008-2010-го.

Антон Гонтарев і Кириченко вклали у статутний капітал Медікіт по 5 млн грн. Саму компанію зареєстровано 12 січня 2018-го. Кириченко відмовилася говорити про свою участь у компанії. У ICU повідомили, що не мають до проекту жодного відношення.

Глава Національного банку України Валерія Гонтарєва подала заяву про відставку 10 квітня 2017-го. Потім пішла у відпустку за свій рахунок. У березні Верховна Рада підтримала звільнення Гонтаревої з посади голови НБУ. З 11 травня Нацбанком керує Яків Смолій як в.о., який раніше обіймав посаду першого заступника голови правління.

Зараз ви читаєте новину «Знову в справі: Гонтарева відкриває свій бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути