Ексклюзиви
понеділок, 29 жовтня 2018 15:16

Вакарчука знову запитали про вибори

Вакарчука знову запитали про вибори
Святослав Вакарчук уникає прямої відповіді про похід на вибори президента. Фото: Facebook

Лідер "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заявив, що посада президента його не цікавить. Про це він сказав у понеділок на лекції у Харкові.

"Я ще раз хочу сказати, не цікавить мене ця посада (президента. – ред.), мене цікавлять зміни в країні", - сказав співак, пише "Українська правда"

Політична культура в країні залишилась на рівні 1991-го, зауважив Вакарчук.

"Свідомість пройшла великий шлях, а політична культура залишилась радянська. Моє завдання - говорити не про обличчя, які повинні прийти до влади, а про політичну культуру. Політична культура має бути змінена. Я бачу в цьому свою мету", - сказав він.

"Чи станеться так, що я колись буду робити це на сцені чи в інших місцях, будучи політиком? Питання відкрите. Але стояти осторонь я точно не можу. Якщо потрібно буде принести в жертву творчість, обмежити себе в творчості заради того, щоб змінювати країну разом з усіма, я готовий принести таку жертву", - заявив Вакарчук.

"Президент - це не роль в серіалі, президент - це серйозна справа. І давайте припинемо дискусії, підете ви в президенти, чи не підете. Це не дискусія сьогоднішнього рівня, вона мене ображає", - сказав лідер "ОЕ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені це нагадує старі радянські часи" - Вакарчука не пустили до вузу

Раніше Святослав Вакарчук заявляв, що готовий йти у політику. Але не дав однозначної відповіді, чи буде балотуватися у президенти.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчука знову запитали про вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути