четвер, 11 червня 2020 14:16

Вакарчук розповів про ймовірну участь у місцевих виборах

Вакарчук розповів про ймовірну участь у місцевих виборах
На зібранні партії "Голос" вирішать ймовірну участь Святослава Вакарчука у виборах мера Києва або Львова. Фото Святослав Вакарчук у Facebook

Сьогодні Святослав Вакарчук заявив про дострокове складання депутатських повноважень.

Питання про можливу участь у виборах міського голови Києва чи Львова вирішуватимуть на з'їзді партії "Голос", про це Вакарчук заявив під час брифінгу в Маріїнському парку у столиці.

"Ви знаєте, що найголовніша риса будь-якого політика, - і неважливо, це новий чи старий політик, - це зробити так, щоб інтерес до його політичної сили збільшився. Все, що я робитиму - буде направлено на це", - сказав Вакарчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільйонні рахунки в банку, три квартири у столиці: Вакарчук показав декларацію

За його словами, в партії є певний план.

"У нас є усталений план, керівництво партії, політрада, з'їзд. На з'їзді представлять усіх наших кандидатів. Вони будуть цікаві - деякі очікувані, деякі зовсім неочікувані, але всі вестимуть нашу партію вперед", - додав політик.

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук залишає повноваження народного депутата. Про це він заявив журналістам у четвер. Вакарчук нагадав, що 3 місяці тому "Голос" очолила Кіра Рудик. Він сказав, що останні 3 роки "на нього персонально постійно намагаються лити інформаційне лайно, дезінформацію, бруд".

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук розповів про ймовірну участь у місцевих виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути