Ексклюзиви
четвер, 17 жовтня 2019 12:19

Вакарчук розповів, чому не спілкується з Зеленським

Вакарчук розповів, чому не спілкується з Зеленським
Зеленський не бачить потреби спілкуватися з президентом. Фото: Liga

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук розповів, чому він кілька років не спілкується з президентом України Володимиром Зеленським.

"Я ніколи не напрошувався на розмову до президента. Мені здається, що президент має своє бачення, свою відповідальність, він завжди має право ініціативи на спілкування з тим чи іншим політиком. Мені досить спілкування парламентського, з трибуни. Я звертаюся до президента з трибуни, коли він в парламенті або коли його немає. Якщо матиму невідкладне бажання безпосередньо поговорити з президентом, я до нього звернуся", – сказав Вакарчук "Українській правді".

Вакарчук зацікавлений у тому, щоб президент України був успішним. Заявив, що свою кампанію "Голосуй не по приколу" не адресував Зеленському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук: За шумом оплесків Зеленський узурповує владу

"Я зустрів товариша, який того дня втратив друга на війні. Того ж вечора був присутній при розмові молодих людей, великої компанії, які напівжартома казали: "Слухайте, нема за кого голосувати. Голосуватиму по приколу". Дослівно. І я, зіставивши ці дві речі, подумав: "Невже ця людина загинула за те, щоб люди – неважливо, за кого вони голосують, – голосували по-приколу?" Із серії "і все одно нема за кого, давайте зробимо так", – пояснив Вакарчук.

Рейтинг президента України Володимира Зеленського різко впав лише за місяць. Позитивно до діяльності глави держави ставляться 66% українців. При цьому у вересні у Зеленського було 73%.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук розповів, чому не спілкується з Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути