Ексклюзиви
четвер, 28 жовтня 2010 16:36

У Вінниці влада поливає конкурентів брудом - Домбровський

У Вінниці влада поливає конкурентів брудом - Домбровський
Колишній глава Вінницької облдержадміністрації Олександр Домбровський звинуватив штаб Партії регіонів в застосовуванні чорного піару.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції у Вінниці.

"В одній з агітаційних палаток Партії регіонів роздавали листівку, де мене особисто обливали брудом. Ця аморальна команда всі п'ять років з брандспойта поливала мене брудом, і зараз продовжує. Вони використали цього разу унікальний технологічний прийом. Газету "Свобода слова", де на 15-й сторінці надрукували неприглядну інформацію, розгорнули саме на цій сторінці і роздали у Калинівці на моїй рідній вулиці. Життя продовжується й після виборів, і ми будемо зустрічатись. Як же вони потім будуть в очі дивитись?", - сказав він.

Також Домбровський розповів, що влада використовує адмінресурс.

"Викликали деяких директорів шкіл, і вимагали співпрацювати. "Як ні, пишіть заяву на звільнення", - казали. Наша партія "Єдність" перебуває під великим адміністративним тиском. Вже пройшли кілька судів. Тоді як наша команда жодного позову жодній партії і жодному кандидату не подавала", - зауважив екс-губернатор.

На передвиборні обіцянки влади радить не дуже зважати. Прем'єр-міністр України Микола Азаров 26 жовтня приїжджав у Вінницю з робочим візитом. Обіцяв виділити кошти на добудовування хірургічного корпусу обласної лікарні, побудувати сучасний медичний центр на базі медуніверситету до 2015 року. Також добудувати 7 багатоповерхівок, що готові на 70% до кінця 2010 року тощо.

"З влади потрібно питати після виборів. До виборів вони можуть багато обіцяти. Але ці обіцянки варто ділити навпіл. Юлія Тимошенко теж перед виборами президента обіцяла допомогти Гайсинському цукрозаводу. Але це так і залишилось обіцянкою. Хоча я Юлію Володимирівну вважаю найталановитішим політиком в Україні", - зазначив Домбровський.

"А взагалі мене вже дістала ця виборча компанія. Хочу приділити більше часу сім'ї, побути з онучками", - підсумував він.

Відзначимо, що Домбровський підтримує на посаду вінницького голови чинного мера Володимира Гройсмана.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці влада поливає конкурентів брудом - Домбровський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути