вівторок, 17 січня 2012 14:53

В Умані півтисячі громадян провели антикорупційну акцію
6

16 січня в місті Умань на Черкащині близько 500 місцевих жителів зібралися на атикорупційну акцію проти місцевої влади.

Організувала акцію Рада громадських організацій Умані.

На двометровому плакаті активісти написали червоними літерами "Бодров – корупціонер. Умань повстань проти корупції та окупації!"

"Це акція проти бездіяльності нашого мера Юрія Бодрова, - заявив член Ради громадських організацій Володимир Гончарук. – Наш мер чи не єдиний мер в усій країні, який і досі не прозвітувався перед громадою за рік своєї роботи, але це й не дивно, бо він боїться звітуватися перед людьми і за всі роки ще жодного разу не звітувався відкрито. Більше місяця він не з'являється у міській раді. Для чого місту такий голова?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович в Ізраїлі вирішував проблеми уманського мера

Активісти громадських організацій Умані розповіли про всі проблеми в місті, на які не звертає увагу міський голова і за вирішенням яких зверталися у обласну адміністрацію.

"Ми ухвалили резолюцію сьогоднішнього зібрання і надішлемо її нашому губернаторові Тулубу та керівникам нашої держави, - заявив Герман Рахматулін, керівник Асоціації виборців в місті Умань. - Акція пройшла під гаслом "Врятуймо Умань", тому сподіваємося що наше місто врятують".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уманці спостерігали, як губернатор з мером вміють саджати дерева

До акції громадських організацій долучилися активісти ВО "Свобода", під час своїх виступів їхні лідери викрикували гасла "Геть Януковича! Геть Тулуба! Геть Бодрова!". "Свободівці" розгорнули плакат з написом "Це наше місто" та перекресленим черепом інопланетянина з пейсами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Умані зламали паркан пункту харчування хасидів

Напередодні повідомлялося, що акцію мали провести працівники заводу "Мегомметр". Але як повідомив голова наглядової ради заводу Володимир Крижанівський Черкаський адміністративний суд 14 січня заборонив проведення цієї акції. Всі працівники заводу, а це близько 800 осіб, планували вийти на центральну площу міста на знак протесту проти того, що в заводу забирають землю.

Зараз ви читаєте новину «В Умані півтисячі громадян провели антикорупційну акцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути