понеділок, 08 серпня 2011 10:43

В Україні створено Комітет опору диктатурі

Представники опозиційних парламентських партій об'єдналися в "Комітет опору диктатурі" в Україні, повідомив народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв.

 
"Репресії проти громадських діячів, арешти опозиційних партійних лідерів стали для правлячого режиму засобом усунення політичних опонентів, спробою встановлення в Україні диктатури", - процитував він заяву, підписану в понеділок лідерами опозиційних партій України.

"У зв'язку з загрозою, що постала перед українською демократією, ми, представники політичних партій та громадських організацій, заявляємо про об'єднання своїх зусиль у Комітеті опору диктатурі", - йдеться, крім того, у заяві.

"Ми закликаємо всіх, кому не байдужа українська незалежність і демократія, дати відсіч цим спробам. Ми вимагаємо негайного звільнення усіх політичних в'язнів, відновлення відкритих судових розглядів і повернення судової системи України у правове русло, а не використовувати її як засіб розправи над опонентами владного режиму", - резюмували політики.

Слід зазначити, заяву про створення "Комітету опору диктатурі" в Україні підписали лідери Європейської партії України, Партії захисників вітчизни, партій "Народна самооборона", "Батьківщина", "Реформи і порядок", "Громадянська позиція", "Народна України", "Наша Україна", Народного руху України і "Фронту змін".

Зараз ви читаєте новину «В Україні створено Комітет опору диктатурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути