субота, 07 липня 2012 15:07

В Україні панує проект "ширки" - Ющенко

В Україні панує проект "ширки" - Ющенко
Віктор Ющенко розповів про головну мету нового політичного проекту. Фото: gazeta.ua

В Україні панує проект "ширки", де є дві мегапартії. Про це під час брифінгу по закінченню форуму патріотичних сил сказав екс-президент Віктор Ющенко, маючи на увазі Об'єднану опозицію та Партію регіонів.

"Вони кажуть, якщо ви не з нами, ви проти нас. Або ви проти нас, або проти української демократії. Нічого подібного. Я допускаю право Партії регіонів на свій світогляд, на своє мислення. Дозвольте мені мислити своїми категоріями", - сказав він.

Ющенко також розповів про головну мету його нового політичного проекту.

"Моя головна мета — мільйони українці, які зараз залишаються невизначеними. З них можна зробити політичну силу. і сказати проти кого боротися неможливо. Опозиція завжди бореться проти влади. Це природньо. Але головне, щоб був сенс цієї боротьби, а не Янукович-1, Янукович-2, Янукович-4. Україні потрібна консолідуюча ідея, яка відповідає нашому материнському світогляду. Тому ми говоримо не за особу, ми говоримо за проект для української нації", - додав екс-президент.

Нагадаємо, сьогодні під час форуму патріотичних сил України, який пройшов у Будинку вчителя, лідери партій підписали другу декларацію про об'єднання. Окрім спільної участі на виборих, заснували єдину політичну силу. З назвою поки що не визначилися.

Зараз ви читаєте новину «В Україні панує проект "ширки" - Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути