четвер, 23 листопада 2017 16:18

В Україні необхідно створити потужний ветеранський рух за хорватськими лекалами - Костанчук

В Україні необхідно створити потужний ветеранський рух за хорватськими лекалами - Костанчук
Керівник організації учасників АТО "Справедливість" Тарас Костанчук каже, що ворог України не тільки зовні, а й всередині

Заради виходу з політичної кризи Україні необхідно створити потужний ветеранський рух.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив Тарас Костанчук, у минулому командир штурмової групи батальйону "Донбас", нині – керівник організації учасників АТО "Справедливість".

"Нам потрібно створити потужний ветеранський рух. Ніхто не має права на владу в Україні більше, ніж людина, яка пішла віддавати своє життя за неї. Це ж настільки очевидно. От подивіться на хорватів. Ті, хто з них воював у югославських війнах досі впливають на владу. А з того часу пройшло вже 20 років. Настільки у них у суспільстві була довіра, та і є досі, що ветерани війни змогли створити потужний політичний рух і взяли владу в країні у свої руки. І відразу Хорватія пішла у Європу, відмінила всю цю сербську "фігню", створила міністерство у справах ветеранів Визвольної війни, яке очолив ветеран війни і куди увійшли всі ветерани. От вони контролюють державні процеси досі. Серед них не було корупціонерів – вони все змінювали радикально і підганяли процеси під європейські закони. Оце, що нам треба впроваджувати просто терміново", - зазначив він.

"Ви ж бачите, що всередині країни в нас не все гаразд. Ворог не тільки зовні, ворог – всередині. Всі ці корупціонери, яких треба карати жорстким чином. От щодня викривають когось із пачками грошей і що далі? Тиша. А був би в органах прокурор-атовець, який воював, в якого друзі загинули на полі бою, так само атовцем був би головний міліціонер, сбушник – і взагалі більшість у владі була би із добровольців — повірте, що була би зовсім інша картинка. І становище країни теж", - наголосив Тарас Костанчук.

Зараз ви читаєте новину «В Україні необхідно створити потужний ветеранський рух за хорватськими лекалами - Костанчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути