Ексклюзиви
четвер, 29 липня 2010 18:25

В Україні немає пільг - Азаров

В Україні немає пільг - Азаров

В Україні, насправді, немає жодних пільг.

Про це прем"єр Микола Азаров сказав в інтерв"ю журналістам

"Наш уряд буде людям говорити правду, як вона є, а люди нехай самі приймають рішення. Наш принцип такий - ми нікого не будемо змушувати, ми будемо створювати умови, при яких люди самі будуть нам пропонувати", - сказав він.

"Ви знаєте, скільки у нас пільг? Якби я зараз почав перераховувати їх, це зайняло б мінімум години півтори. З точки зору пільг - ми найпередовіші у світі. Від того ми погано і живемо, що у нас все прописано по тим пільгам, які, загалом-то, не виконуються", - додав прем'єр.

Зокрема, за словам глави уряду, у державного бюджету не було реальної можливості оплачувати компенсацію в різниці тарифів на проїзд у громадському транспорті, що стало причиною зносу складу громадського транспорту.

Крім того, він зазначив, що не дивлячись на те, що медицина в Україні вважається безкоштовною, людям доводиться платити за ліки та послуги.

"Давайте дивитися правді в очі - коли відбувається невідповідність декларацій реальним механізмам і діям, ми самі на собі відчуваємо, що насправді ніяких пільг немає", - сказав він.

Нагадаємо, що уряд ухвалив рішення спростити процедуру отримання житлових субсидій

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «В Україні немає пільг - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути