четвер, 10 січня 2013 23:55

В Україні антифашистський фронт - це смішно, а його очільник Колесніченко виконує роль клоуна - експерт

В Україні антифашистський фронт - це смішно, а його очільник Колесніченко виконує роль клоуна - експерт
Сергій Таран. Фото: 24tv.ua

В Україні антифашистський фронт - це смішно, а його очільник народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко,  який в Верховній Раді сьогодні очолив міжфракційне об'єднання Міжнародний антифашистський фронт, просто виконує роль політичного клоуна.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Сергій Таран.

"Він є, був і буде скандальним депутатом, а його мета — довести, що в Україні робиться казна що, особливо із призначеннями. Це не та фігура, яка має високий статус в українській політиці, але в політиці має бути один чи два клоуна", - зазначив політолог.

Окрім того, політолог висловив думку, що народний депутат, привертаючи до себе увагу і створюючи платформу для різних скандалів, не робити нічого на благо українців. "От Колесніченко виконує роль такого клоуна: привертати до себе увагу, робити скандали. Він нічого не робить, не буде здійснювати жодних реформ, не буде пропонувати будь-які ініціативи, які би покращили життя українців, а лише робити скандальні законопроекти. Це такий депутат, який із задоволенням це робитиме", - додав експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніченко в Раді очолив антифашистський фронт

Говорячи про реальну потребу в такому об'єднанні в Раді, він зауважив: "Звичайно, що в Україні антифашистський фронт виглядає смішно, бо зараз немає фашистів".

Також він зазначив, що в Україні немає серйозної проблеми, як ксенофобія, навіть на рівні маргінальних груп. "У нас, на відміну від Російської Федераціії, де є дуже серйозна проблема ксенофобії, цього немає. Тому, якщо говорити про Антифашистський фронт не має необхідності, бо в Україні немає таких ані партій, ані навіть на рівні маргінальних кіл такого немає", - резюмував Таран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніченко і Ко – принципово неосвічені люди, які не знають, що таке фашизм – Капранов

У Верховній Раді України сьогодні було створено міжфракційне об'єднання Міжнародний антифашистський фронт, який очолив нардеп-регіонал Вадим Колесніченко. Він назвав завданнями міжфракційного депутатського об'єднання - збір і обробка інформації, а також підготовка доповідей для міжнародних організацій.

Зараз ви читаєте новину «В Україні антифашистський фронт - це смішно, а його очільник Колесніченко виконує роль клоуна - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути