середа, 16 листопада 2016 16:16

В "Українському виборі" історію з "охоронцем Медведчука" назвали провокацією

В "Українському виборі" історію з "охоронцем Медведчука" назвали провокацією

Політична провокація лідера Радикальної партії Олега Ляшка була зроблена з однією метою - відвернути увагу суспільства від реальних економічних і соціальних проблем у країні, заявили в прес-службі "Українського вибору - права народу".

"Політична провокація, здійснена лідером Радикальної партії Олегом Ляшком і його найближчим оточенням, переслідувала одну мету - відвернути увагу суспільства від реальних економічних і соціальних проблем у країні, зриву мирного врегулювання на Донбасі, блокування процесу звільнення утримуваних осіб.

Реалізуючи сценарій провокації, Олег Ляшко представив журналістам людину, яка супроводжувала його в кулуарах Верховної Ради, як "охоронця Медведчука" Олександра Білика. Сам Білик заявив журналістам: "Ми стояли на Майдані. І коли був захоплений офіс Медведчука, ми його передали владі, яка назад повернула Медведчуку. Медведчук до нас звернувся із проханням його охороняти", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Прес-служба громадського руху "Український вибір - Право народу" також заявила, що Віктор Медведчук з 2005 року і по теперішній час користується послугами охорони СПМО "Титан" (зараз перейменованого в Управління поліції охорони з фізичної безпеки в Києві) і ніколи не спілкувався з Біликом.

"Віктор Медведчук не знайомий з Олександром Біликом. Впевненість, з якою Білик розповідає про свою злочинну діяльність, спрямовану на рейдерське захоплення і відчуження приватної власності, свідчить про гарантії безкарності, отримані ним на найвищому рівні. Нагадаємо: в той час, коли Олег Ляшко реалізовував у Верховній Раді план з очорнення Віктора Медведчука, офіс нашого руху блокували протестуючі, які, по суті, не висували ніяких вимог. Ця акція з відвернення уваги - ще один доказ того, що провокація проти "Українського вибору - Права народу" та його лідера була замовною і зрежисована ", - зробили висновок у Медведчука.

Зараз ви читаєте новину «В "Українському виборі" історію з "охоронцем Медведчука" назвали провокацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути