субота, 15 червня 2013 04:35

В УДАРі розповіли, як "покращення" породило півмільйонну армію безробітних

В УДАРі розповіли, як "покращення" породило півмільйонну армію безробітних
Павло Розенко. Фото: uainfo.org

Кількість офіційно зареєстрованих безробітних в Україні досягла цифри понад 500 тисяч осіб. Українці з кожним днем живуть все гірше.

Про це в ефірі каналу "Інтер" заявив народний депутат фракції УДАР Павло Розенко.

Зокрема, політик зазначив, що "покращення" життя у нашій державі відбувається лише на словах можновладців.

 

"Покращення" відбувається лише у заявах влади. Азаров десь побачив зменшення цін на ліки за останні чотири місяці на 13%. Янукович заявляє про якісь міфічні заробітні плати лікарів у 7 тисяч гривень, а міністр соцполітики Королевська- про ріст доходів Пенсійного фонду", - наголосив Розенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович наказав Кабміну прискорити "покращення"

Водночас, за його словами, насправді українці живуть все гірше. В якості підтвердження нардеп навів дані Державного комітету статистики, згідно яких у травні цього року у центрах зайнятості країни зареєстровано на 60 тисяч більше безробітних, ніж у травні 2012 року.

"Кількість офіційно зареєстрованих безробітних в Україні досягла 534 тисяч. Всім відома ситуація, коли десять днів тому у Лисичанську на Луганщині місцеві жителі захопили міську раду через те, що за останні три місяці у місті закрили усі базові підприємства Лисичанська та навіть місцеву лікарню. Люди залишилися без роботи", - нагадав Розенко.

Він також розповів, що у Київському інституті технології і дизайну увесь викладацький склад примусили написати заяви на відпустку за власний рахунок, щоб "приховати факт заборгованостей".

Зараз ви читаєте новину «В УДАРі розповіли, як "покращення" породило півмільйонну армію безробітних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути