середа, 04 грудня 2013 18:13

Спецтема: Євромайдан-2013

В УДАРі пропонують флеш-моб по виявленню "тітушок"

В УДАРі пропонують флеш-моб по виявленню "тітушок"
Віктор Чумак. Фото: file.liga.net

Перед мітингом, що відбувся першого грудня, "беркутівців" два дні не годували. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "ударівець" Віктор Чумак.

За його словами, це робилося для того, аби вони були злими та більш агресивними. "Я був на Майдані, коли надійшла інформація про дуже серйозні провокації на Банковій. Першим, аби розібратися, пішов Петро Порошенко. Потім мені зателефонували і сказали, що його ледь не скинули з трактора. Ми пішли туди. Побачили провокаторів, які нікого не слухалися. Були чимось накачані, бо мали скляні очі. Я, Тарас Кутовий та Сергій Соболєв зробили ланцюг і почали відтісняти від них людей на Інститутську. Потім пішла перша лава "Беркуту". Мого сина вдарили по руці. Він через когось перестрибнув і встиг сховатися у Будинку письменників. Я залишився всередині. Певне, мене Господь Бог уберіг", - зазначив нардеп.

Політик пояснив, що провокатори мали свою специфіку роботи. "Вони були у легких кросівках — розвернулися і пробігли стометрівку за декілька секунд. А "Беркут" в цей час тиснув на нас. Люди просто не встигли розвернутися й побігти. Один на одного у натовпі наскакували і все. Треба зробити національний флеш-моб "Впізнай "тітушку": сфотографуй його і виклади в соцмережі, аби їх знали у обличчя", - зауважив Чумак.

Зараз ви читаєте новину «В УДАРі пропонують флеш-моб по виявленню "тітушок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути