вівторок, 11 червня 2013 08:50

В УДАРі пояснили: Кличко хоч на мітинги і не ходить, та для євроінтеграції робить багато

В УДАРі пояснили: Кличко хоч на мітинги і не ходить, та для євроінтеграції робить багато
Ірина Геращенко. Фото: 24tv.ua

Партія УДАР є найбільш проєвропейською силою у парламенті.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказала народний депутат від фракції УДАР Ірина Геращенко.

Говорячи про те, чому лідер фракції Віталій Кличко не часто буває на мітингах опозиції "Вставай, Україно!", Геращенко наголосила, що він це робить так часто, як йому дозволяє час, бо він всі сили вкладає в те, аби Україна таки підписала Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

"Партія УДАР є найбільш проєвропейською силою у парламенті. І європейська сила відрізняється політичною культурою, - наголосила нардеп. - Партія має сильного прогресивного лідера. Але партія — це не лише лідер. Тому в усіх акціях ("Вставай, Україно!")  брали участь партійці, народні депутати від нашої фракції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко вирішив проігнорувати зустріч з Януковичем

Геращенко додала: "Віталій (Кличко) приєднувався там, де це дозволяв його графік. І насправді він сьогодні дуже велику роботу робить для того, щоби продемонструвати, що Угода про асоціацію, попри те, що ми маємо агресивну партію влади, попри те, що ми маємо сьогодні дуже багато проблем із демократією в України, попри те, що ми маємо вибіркове правосуддя — ми маємо її підписати цього року. Тому що підписання Угоди про асоціацію — це дуже важливо".

Парламентар нагадала, що роботу над цим документом розпочала ще попередня влада. Тому опозиція має зробити все, аби змусити владу таки домогтися підписання цієї Угоди.

"Якщо ми підпишемо цю Угоду, кожен українець зможе отримати не лише у перспективі відкриті кордони, не лише право на соціальні стандарти ЄС, стандарти в енергетиці, в продуктах харчуваннях. Ми станемо частиною в перспективі єдиної європейської родини. Тому ми цього так добиваємося", - підкреслила Геращенко.

 

Зараз ви читаєте новину «В УДАРі пояснили: Кличко хоч на мітинги і не ходить, та для євроінтеграції робить багато». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути