середа, 14 листопада 2012 10:12

В Ударі кажуть, що партія однаково представлена по всій Україні

В Ударі кажуть, що партія однаково представлена по всій Україні
Фото: news2000.com.ua

Партія Удар була однаково представлена по всій Україні, об'єднала країну за результатами голосування.

Про це заявив член партії Удар Валерій Карпунцов заявив в ефірі 5 каналу.

На питання, чому Удар робив акценти на центр та захід країни, де достатній електорат збирає і "Батьківщина", і "Свобода", а не пішов на схід, аби забрати голоси тих, хто розчарувався в Партії регіонів, він сказав

"Я, як людина, яка в штабній роботі відповідала за юридичних супровід і входила в топ-керівництва, яке приймало рішення, то скажу, що такого не було. Кампанія велася однаково по всій Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції кажуть, що ЦВК має вирішити, як скасувати оприлюднені результати по двох округах

"Ми однаково представлені по всій Україні, це єдина партія, яка об'єднала всю Україну у результатах, які дали нам 40 мандатів", - додав він.

"Стосовно того, як наші мозги влаштовані, то влаштовані так, на що нам давав мандат виборця. Наші програми були відкриті, ви їх знаєте, ми їх писали на наших візуальних зображеннях, ми їх доносили до виборця, ми їх і будемо втілювати в життя. Перші кроки, спільні ми їх виконаємо разом із нашими партнерами по опозиції: "Свободою" і "Батьківщиною", - резюмував він.

Нагадаємо, за підсумками результатів виборів, Удар взяв 17% в центрі; на заході — 15,7%; на півдні — 10,5%; на сході — 9,0%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація із 11 та 14 округами - юридично зрозуміла – екс-міністр юстиції

В свою чергу, Батьківщина отримала 35,6% голосів на заході країни; в центрі — 34,3%; на півдні — 15,0%; на сході — 10,8%. ВО "Свобода" має 25,3% - на заході; в центрі — 10,0%; на півдні — 2,9%; на сході — 2,8%.

Партія регіонів на сході отримала — 48,2%; на півдні — 41,1%; в центрі — 18,5% та на заході — 11,2%. КПУ на сході — 19,9%; на півдні — 19,3%; в центрі — 9,6% та на заході — 3,6%.

Експерти зауважують, що спроби Удару пробитися на схід та південь України виявилися порівняно невдалими: Крим, Донецька та Луганська області стали регіонами, де його підтримав найменший відсоток виборців, активніше за Удар голосували на заході та центрі.

Зараз ви читаєте новину «В Ударі кажуть, що партія однаково представлена по всій Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути