Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2012 21:30

У Тернополі через "чорнуху" побилися "свободівці" з "ударівцями"
17

Фото: Фото: Андрій Янович

Сьогодні, 25 жовтня, в коридорах офісного приміщення готелю "Україна" у Тернополі сталася сутичка між представниками „Свободи" та "УДАРу". Обидві політсили мають тут свої приміщення.

Близько обіду прихильники Кличка помітили, як з офісу "Свободи" виносять газети, в яких "УДАР" обливають брудом.

„Газети без вихідних даних порозкидали по скриньках всіх тернополян з самого ранку. Така газета пішла по всій Україні. Ми ламали голову над тим, хто цю „чорнуху" розповсюджує, а виявляється це „Свобода". В пакетах, які виносили з їхнього офісу, була їх офіційна агітація, і ця газета – „Народний трибунал" – розповіла Gazeta.ua голова обласного виконкому партії "УДАР" Наталка Михно.

Коли "ударівці" зупинили агітаторів з газетами, ті втікли в свій офіс і закрилися там. Між „ударівцями" та „свободівцями", які зібралися в коридорі, виникла сутичка. За словами прихильників Кличка, молоді хлопці почали шарпати і провокувати лідера обласного осередку партії - Ігора Побера, який до речі, має звання чемпіона світу з бодібілдінгу. Однак до відвертої бійки діло не дійшло. Правоохоронці вилучили кілька пакетів з газетами, однак в офіс їх так і не пустили.

„Свободівці" в свою чергу заявляють, що ніякої чорнухи не розповсюджували. Кажуть, що заяви "УДАРу" – голослівні.

„Вони когось зловили? То все, що вони заявляють, разом з тими газетами хай запхають собі в одне місце. Мої агітатори роздавали тільки офіційну продукцію, і жодної газети без вихідних даних там не було", ? заявляє кандидат в нардепи від "Свободи" Михайло Головко.

"Свободівець", в свою чергу звинувачує в поширенні "чорнухи" свого кандидата по округу – "ударівця" Віталія Ломаковича.

"Він мільйони кидає на цю "чорнуху", а коли я відверто критикую "УДАР", йому це не подобається. Сьогодні він особисто напав на наших агітаторів – порвав чоловікові сорочку, і дівчат шарпав", ? розповів Головко.

Наразі конфлікт в готелі "Україна" не вичерпався. "Свободівці" далі не виходять з офісу. "Ударівці" заявляють, що опоненти палять компроментуючі газети на балконі. До готелю викликали пожежників.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі через "чорнуху" побилися "свободівці" з "ударівцями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути