пʼятниця, 09 липня 2021 23:06

У Слузі народу закликали Юрченка скласти мандат

У Слузі народу закликали Юрченка скласти мандат
Глава партії Слуга народу Олександр Корнієнко закликав нардепа Олександра Юрченка скласти мандат. Фото: slovoidilo

Глава партії Слуга народу і перший заступник глави парламентської фракції Олександр Корнієнко прокоментував ДТП за участі народного депутата Олександра Юрченка.

Зокрема Корнієнко закликав Юрченка скласти мандат. Про це він сказав у п'ятницю, 9 липня, в коментарі агентству Інтерфакс-Україна.


"Очевидно, що Юрченко втратив етичні підстави бути депутатом Верховної Ради. Згідно з Конституцією, дострокове припинення повноважень народного депутата можливе після оголошення обвинувального вироку. Але поки його немає, я закликаю Юрченка добровільно скласти депутатський мандат. Я пропонував йому це зробити ще в минулому році після скандалу з хабарем, але він не послухав. Тому зараз у нього з'явився ще один привід зробити це", - заявив Корнієнко.

Він також наголосив, що Нацполіція і Офіс генпрокурора повинні якнайшвидше розслідувати те, що сталося, бо "чим швидше суспільство побачить розстановку всіх юридичних акцентів у цій ситуації, тим краще".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Юрченко був під наркотиками - показали скан медекспертизи

Народний депутат від "Слуга народу" Олександр Юрченко в центрі Львова за кермом Ford Mustang в'їхав у Volkswagen Jetta, потім напав на водія.

Зараз ви читаєте новину «У Слузі народу закликали Юрченка скласти мандат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути