неділя, 07 квітня 2019 05:31

В штабі Зеленського представили план протидії корупції

В штабі Зеленського представили план протидії корупції
Зеленський представив план протидії корупції. Фото: Контракти

Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського представила виборцям програму по боротьбі з корупцією, якою той має намір керуватися в разі обрання на вищий державний пост країни.

"Ми підкреслюємо, що в цій сфері винаходити велосипед не потрібно. Давно відомо - що треба робити. Просто політичної волі ніколи не було. Помилково сподіватися, що наскрізь корумпована державна система буде мати бажання позбавити себе харчової бази. Для старих політиків корупція — це те саме, що вода для риби. Стара "політична еліта" проти корупції — це те саме, що й бджоли проти меду", - йдеться в Telegram-каналі штабу.

Антикорупційна система передбачає повну незалежність всіх структур, скасування депутатської недоторканності, забезпечення чесного і справедливого суддівства за допомогою міжнародного Вищого економічного суду.

У Зеленського підкреслюють важливість зміни функцій силових структур, декриміналізацію економіки, посилення покарання для корупціонерів і рейдерів.

У штабі кандидата запропонували перенести державу в смартфон, щоб максимальну кількість послуг, в тому числі для бізнесу, можна було отримати в електронному вигляді.

Також акцентується на необхідності установлення винагороди за викриття корупції. "Ініціювати звернення до західних правоохоронців з проханням почати антикорупційні розслідування проти тих українських корупціонерів, які встановлені українськими антикорупційних органами", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За теперішньої явки Зеленський виграє у Порошенка"

Лідер партії Громадянська позиція Анатолій Гриценко після зустрічі з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським заявив, що той ще не готовий, але "відповідальність розуміє".

Зараз ви читаєте новину «В штабі Зеленського представили план протидії корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути