неділя, 06 квітня 2014 10:40

В Шепетівці на місці Леніна з'явився "стовп ганьби" Путіна і російських політиків

У Хмельницькій області мешканці райцентру Шепетівка перетворили постамент знесеного в ніч на 7 лютого пам'ятника Леніну в стовп ганьби президента РФ Володимира Путіна, Валентини Матвієнко і російських сенаторів - уродженців України, що дозволили Путіну ввести війська на територію своєї батьківщини.

Про це повідомляє ZN.ua

До списку зрадників увійшли львів'янин Юрій Бірюков, Анатолій Бондарук та Олег Ткач з Козятина на Вінниччині, Володимир Кулаков з Білої Церкви, донеччанин Микола Рижков, Микола Максют з Кіровоградщини, маріуполець Микола Сабліна.

Автор: ZN.UA
 

За інформацією видання, найбільше обурення у місцевих жителів викликала позиція уродженки Шепетівки, голови Ради Федерації РФ Валентини Матвієнко, "що благословила" анексію Криму.

Хмельницький Майдан звернувся до шепетівського з проханням позбавити Матвієнко звання почесного громадянина Шепетівки. Але цього робити не довелося. Такого звання у голови Ради Федерації РФ немає. Тепер шепетівці звернулися до СБУ з вимогою заборонити Матвієнко в'їзд в Україну.

Сама Матвієнко заявляє, що не відчуває теплих почуттів до Шепетівки: "Ми звідти виїхали, коли мені було три роки". При цьому вона замовчує, що росла все ж в Україні - адже в 1952 р. її родина переїхала в Черкаси.

Депутати Черкаської міської та Золотоніського районного рад, в свою чергу, звернулися до українського МЗС і Службі безпеки з вимогою оголосити Матвієнко персоною нон грата в Україні.

Зараз ви читаєте новину «В Шепетівці на місці Леніна з'явився "стовп ганьби" Путіна і російських політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути