вівторок, 15 травня 2007 08:49

У Росії чиновник підозрюється в згвалтуванні неповнолітньої

На Камчатці високопоставлений чиновник підозрюється в згвалтуванні неповнолітньої дівчини. Губернаторові Камчатської області поступило звернення проханням узяти під особистий контроль хід слідства згідно з заявою 16-річної мешканки Петропавловська-Камчатського, яка повідомила про згвалтування.

Як повідомив глава регіону Михайло Машковцев, в злочині підозрюється заступник керівника однієї з федеральних структур на Камчатці. За словами 16-річної дівчини і її матері, наруга сталася в квітні. Розслідуванням займається прокуратура Петропавловська-Камчатського.

"Справа знаходиться під моїм особистим контролем і знаходиться на особистому контролі у прокурора області. Ця справа має особливе суспільно-небезпечне значення, оскільки в злочині підозрюється федеральний службовець високого рангу. Я не сумніваюся, що розслідування буде доведено до кінця", - сказав Михайло Машковцев.

"У своєму зверненні до мене, мама і сама 16-річна дівчина указують, що на них виявлявся тиск з боку окремих співробітників правоохоронних органів. Саме тому вони спочатку написали заяву в міліцію про згвалтування, потім його відкликали і тепер вирішили знов його подати. Дарма вони побоювалися, я упевнений, що справедливість в даній справі переможе", - додав губернатор, пише Newsru.
Зараз ви читаєте новину «У Росії чиновник підозрюється в згвалтуванні неповнолітньої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути