пʼятниця, 01 липня 2022 14:42

Спецтема: Війна Росії проти України

В РФ цинічно прокоментували ракетний удар по Одещині

В РФ цинічно прокоментували ракетний удар по Одещині
У РФ зробили цинічну заяву про удар по Одещині. Фото: ДСНС

У міністерстві оборони Російської Федерації зробили цинічну заяву щодо ракетного удару по Одеській області, який цієї ночі забрав життя 20 людей.

Росія підтвердила атаку, унаслідок якої нібито уразили "радіолокаційну станцію виявлення повітряних цілей", заявив сьогодні представник відомства Ігор Конашенков, передає російське пропагандистське видання ТАСС.

"Оперативно-тактичною та армійською авіацією, ракетними військами та артилерією уражено: 32 пункти управління Збройних сил України, радіолокаційну станцію виявлення повітряних цілей у районі Катранки Одеської області, три склади боєприпасів у районі Спірного в ДНР (так званої. – Gazeta.ua), а також живу силу й військову техніку в 29 районах", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суцільний крах: показали відео знищеного будинку під Одесою (ОНОВЛЕНО)

Насправді ж під обстріл окупантів на Одещині потрапили дев'ятиповерхівка й база відпочинку.

Вночі 1 липня по Одещині завдали ракетного удару літаки стратегічної авіації РФ з Чорного моря. Одна ракета влучила в багатоповерховий житловий будинок, друга – в базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі.

Унаслідок ракетного удару в селищі Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області загинули 20 людей. 16 людей у житловому будинку й четверо – на базі відпочинку. З них одна дитина. Постраждали 38 мирних жителів. Пожежники врятували вісьмох людей. Серед них є діти від 3 до 17 років.

Зараз ви читаєте новину «В РФ цинічно прокоментували ракетний удар по Одещині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути