вівторок, 17 липня 2012 19:06

У регламентному комітеті не знають про прохання зняти недоторканність із трьох "бютівців"

У регламентному комітеті не знають про прохання зняти недоторканність із трьох "бютівців"
Сергій Сас повідомив, що на засідання комітетів опозицію не запрошують. Фото: radiosvoboda.org

До регламентного комітету Верховної Ради не надходили документи від Генпрокуратури на зняття недоторканності із трьох депутатів із фракції "БЮТ-Батьківщина". Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець", перший заступник голови комітету Сергій Сас.

"У всякому випадку, я про таке не знаю. Враховуючи все, що відбувається у країні останнім часом, може бути всяке. Тут нічого не можна виключати. Якщо у нас засідання комітету проходить у вигляді зборів представників більшості, закони приймають із порушеннями, я не здивуюсь, що до нас підпільно потрапляють подібні документи, як подання генпрокурора про дачу згоди на притягнення до відповідальності народних депутатів", - зазначив він.

За словами депутата, подібні подання у обов'язковому порядку надходять до регламентного комітету.

"Хоч я і перший заступник голови комітету, це ще нічого не означає. Я не виключаю, що таку інформацію можуть від мене приховати. На засідання комітетів опозицію не запрошують. За нас працює більшість", - зауважив Сас.

"Може, ці документи голова комітету тримає десь під подушкою або закопав. Хоча раніше, коли розглядалися подібні питання, їх завжди я готував. Мабуть, тепер мені не хочуть довіряти, бо мова може йти про моїх колег, тим більше, керівника фракції. Тут "регіонали" будуть самі думати, що із цим робити", - наголосив "бютівець".

Нагадаємо, джерело у апараті Верховної Ради стверджує, що Генпрокуратура передала до регламентного комітету документи на зняття депутатської недоторканності із "бютівців" Андрія Кожем'якіна, Романа Забзалюка та Валерія Бабенка.

Зараз ви читаєте новину «У регламентному комітеті не знають про прохання зняти недоторканність із трьох "бютівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути