четвер, 03 грудня 2009 15:53

В Раді з"явилася постанова про відставку Стельмаха

В Раді з"явилася постанова про відставку Стельмаха

В Верховній Раді України зареєстрований проект постанови N5401 "Про звільнення Стельмаха В.С. з посади голови Національного банку України у зв"язку із закінченням строку повноважень".

Проект про звільнення Володимира Стельмаха внесений на розгляд ВР депутатом від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Юрієм Кармазіним, депутатом від Комуністичної партії України Олександром Голубом та депутатами від Блоку Юлії Тимошенко Володимиром Яворівським та Олегом Ляшком.

Нагадаємо, що прем"єр-міністр Юлія Тимошенко раніше заявляла про відмову глави Національного банку Володимира Стельмаха зустрітися з нею для координації дій з виходу з кризи.

Нагадаємо також, що Тимошенко у разі обрання президентом має намір внести на затвердження Ради нову кандидатуру голови НБУ.

Як повідомлялося, міністр економіки Богдан Данилишин вважає одним з основних чинників зниження валового внутрішнього продукту в 2009 році періодичні конфлікти між Нацбанком і Кабміном.

За матеріалами: РБК-Україна
Зараз ви читаєте новину «В Раді з"явилася постанова про відставку Стельмаха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути