середа, 27 лютого 2019 18:09

У Раді пропонують відправити на Євробачення віце-прем'єра

Нардеп із БПП Олексій Гончаренко пропонує на Євробачення від України відправити віце-прем'єр-міністра В'ячеслава Кириленка.

Відповідне депутатське звернення він направив главі НТКУ Зурабу Аласанії.

  Звернення Гончаренка до Аласанії
Звернення Гончаренка до Аласанії

"Написав офіційного листа, бо я так розумію, що тільки він, Кириленко може гідно представити Україну, бо він справжній патріот, ідеолог і зможе представити нашу країну в Тель-Авіві. Можливо, він хоч добрий танцюрист... Насправді ця історія вже перейшла в абсурд... Коли люди сказали, що хочуть Maruv, значить має бути вона", - наголосив Гончаренко.

Він підкреслив, що організатори конкурсу, керівництво НСТУ і віце-прем'єр Кириленко повинні були до початку конкурсу прописати відповідні умови участі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін озвучив невідкладне рішення про українських артистів у Росії

Співачка Maruv отримала найбільшу кількість балів на фіналі нацвідбору Євробачення. Але Національна суспільна телерадіокомпанія України скасувала її подальшу участь у конкурсі через гастролі в Росії.

НСТУ запропонувала поїхати на конкурс спочатку колективу Freedom Jazz, що посів друге місце за результатами голосування, та групі KAZKA, що була на третьому місці. Обидва гурти відмовили від пропозиції. Колектив Brunettes Shoot Blondes, що посів четверте місце, заявив, що не прийме пропозицію НСТУ, якщо їм запропонують.

Зараз ви читаєте новину «У Раді пропонують відправити на Євробачення віце-прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути