Ексклюзиви
середа, 21 вересня 2011 18:18

У Раді Янукович-молодший слухав музику, а "нунсівцям" завадив Луценко
12

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Черговий робочий день Верховної Ради виявився не цікавим для Віктора Януковича-молодшого. Натомість "нунсівці" так хотіли працювати, що зняли банер "Свободу Юрію Луценку!", який їм заважав.

Народний депутат Володимир Ар'єв на своїй сторінці у Facebook розповів, що Віктор Матчук та Ярослав Кендзьор зім'яли та скинули плакат на підтримку екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

"Виявилося, дріб'язковість деяких депутатів НУ-НС є навіть дрібнішою, ніж можна було собі уявити. Віктор Матчук та Ярослав Кендзьор зім'яли та скинули баннер "Свободу Юрію Луценку!", бо ці двоє панів хочуть сидіти саме на своїх місцях у залі ВР і незгодні пересісти на інші. Баннер їм заважає...", - написав нардеп.

Водночас нардеп від Партії регіонів Віктор Янукович слухав музику на своєму мобільному. У цей час у сесійній залі із трибуни виступали представники його фракцій.

Тим часом сьогодні народні обранці вітали з днем народження "нунсівця" Юрія Кармазіна, якому виповнилося 54 роки.

Загалом, як повідомляє прес-служба Верховної Ради, сьогодні парламентарії прийняли один закон, один законопроект повернули на доопрацювання, а 10 законопроектів відхилили.

Зокрема, Верховна Рада ратифікувала Протокол до Угоди про партнерство і співробітництво між Україною та ЄС "Про Рамкову угоду між Україною та ЄС про загальні принципи участі України у програмах співтовариства". "За" проголосували 324 депутати ("бютівці" підтримали більшість - ред.), не голосували 53 парламентарії - від фракції НУ-НС.

 

Зараз ви читаєте новину «У Раді Янукович-молодший слухав музику, а "нунсівцям" завадив Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути