пʼятниця, 03 лютого 2012 14:23

В протоколах допитів по справі Луценка перекрутили слова свідків – Гримчак

В протоколах допитів по справі Луценка перекрутили слова свідків – Гримчак

Покази свідків по справі Луценка зачитували на засіданні, аби більше ніхто не міг сказати, що його покази на досудовому слідстві були перекручені. Про це сказав народний депутат Юрій Гримчак.

"Далі адвокати Юрія Луценка будуть звертатися до суду з проханням про виклик свідків захисту. Багато хто вважає, що якщо до цього свідки казали, що Луценко не винний, то це були свідки захисту. Але ж це були свідки з боку обвинувачення", - сказав Юрій Гримчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друзі Луценка не чекають сюрпризів у справі екс-міністра

Нардеп не вірить, що свідків захисту викличуть до суду.

"У справі Тимошенко було заявлено 30 свідків захисту, але допитали лише двох. У нас (у справі Юрія-Луценко - ред.) начебто змагальний юридичний процес. Але коли прокурори написали 148 свідків обвинувачення, 50 з них ніхто не допитував. Наскільки мені відомо, заяв цих свідків немає взагалі. Хоча казали, що протягом 7 днів їх оформлять. Свідки обвинувачення до цього казали, що немає ніякої вини Луценка. Логічно було б подумати, що й інші казатимуть так само. Бо були свідчення про тиск, про те, що в протоколах допитів писали не те, що казали свідки. Тому думаю, що свідків не допитали, а оголосили їх покази, щоб пришвидшити процес і зробити так, щоб більше ніякі свідчення про те що справа сфальсифікована, не виплили", - сказав кримчак.

Зараз ви читаєте новину «В протоколах допитів по справі Луценка перекрутили слова свідків – Гримчак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути