неділя, 28 жовтня 2012 16:46

У ПР запевнють, що вибори-2012 - "найбільш прозорі і чесні за всю історію України"

У ПР запевнють, що вибори-2012 - "найбільш прозорі і чесні за всю історію України"
Олена Бондаренко. Фото: liga.net

Вибори-2012 - найбільш прозоре політичне змагання за всю історію України.

Про це заявила народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Олена Бондаренко, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Вона звернула увагу, що на кожній виборчій дільниці встановлені відеокамери, окрім того в країні зареєстровано більше 325 тисяч спостерігачів.

"Виборча кампанія-2012 в Україні добігає завершення. Незважаючи на пророцтва експертів, співчуваючих опозиції, і передчасну і невиправдану критику самої опозиції, яка програє, ця парламентська гонка - найпрозоріша з точки зору організації і проведення, а також сама конкурентна за всю історію України", - зазначила народний депутат.

Бондаренко додала: "Доказами цього служать і прийнятий парламентською більшістю спільно з опозицією закон про вибори, і помітно підвищена якість списків виборців, і маса ток-шоу в прямому ефірі як телеканалів, так і радіостанцій, і оснащення виборчих дільниць відеокамерами для спостереження за ходом голосування, і рішення ЦВК, які поставили заслін так званого політичного туризму, і безліч спостерігачів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шуфрич розповів про перші порушення на округах

"Тільки уявіть цю цифру: всього від кандидатів, партій, громадських організацій, інших країн та міжнародних інституцій зареєстровані більше 325 500 спостерігачів. Враховуючи, що в Україні виборчих дільниць - майже під 34 тисячі, то на кожну дільницю припадає не менше 9 спостерігачів!", - заявила вона.

Також "регіоналка" розповіла про дуже високу конкуренцію на парламентських виборах.

"За довіру виборців билися понад 5,5 тисяч кандидатів і 87 партій. Конкуренція - більш ніж висока. Нам, як партії влади, було складніше за всіх, оскільки в будь-якій країні і у всі часи до влади - особливі, підвищені вимоги. І перемагати, несучи відповідальність за все і всіх, неймовірно важко. Партія регіонів зі своїми завданнями справилася гідно ", - зазначила парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «У ПР запевнють, що вибори-2012 - "найбільш прозорі і чесні за всю історію України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути