неділя, 28 жовтня 2012 13:51

Шуфрич розповів про перші порушення на округах

Шуфрич розповів про перші порушення на округах
Фото: job-sbu.org

Заступник секретаря Ради Нацбезпеки й оборони, кандидат у народні депутати від Партії регіонів Нестор Шуфрич розповів про перші порушення на округах.

Про це він повідомив на прес-конференції в Києві.

Шуфрич заважив, що порушення пов'язані в основному з мажоритарниками. "Зокрема ми виявили порушення на 52 та 60 округах, а 145 окрузі дійшло до того, що не змогли відкрити сейф із бюлетенями, тому довелося його різати болгаркою", - розказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 32 країни світу прислали своїх журналістів в Україну

За його словами, вперше за 15 років існування Партії регіонів представлена на виборах, як партія влади: "Ці вибори матимуть величезне значення. Радує, що не виправдались прогнози синоптиків, це дає надію, що кількість виборців, які прийдуть на дільниці буде високою".

Також він зауважив, що більшість у наступній Верховній Раді буде у Партії регіонів. "У нас буде більшість — 226. Це точно, але точно наскільки більше, зараз прогнозувати важко. Але це не значить, що ми закриті для коаліції з усіма політсилами, які будуть в парламенті", - додав Шуфрич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три політичні партії не висунули жодного кандидата - Шаповал

Він сказав, що у планах ПР внести зміни до конституції, для чого потрібно 300 голосів, зокрема, на місцях передати владу виконкомам.

Окрім того, політик повідомив, що вони можуть співпрацювати із Об'єднаною опозицією, якщо буде голосування по підвищенню пенсій і зарплат. Також він зазначив, що незалежно від якої партії йде кандидат, якщо він порушить закон, то понесе відповідальність до 8 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич розповів про перші порушення на округах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути