Ексклюзиви
пʼятниця, 02 вересня 2011 10:57

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Печерському суді почали допитувати експертів з "газових" контрактів

У Печерському суді почали допитувати експертів з "газових" контрактів

У Печерському суді Києва, де проходить судове засідання у справі екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, почали допитувати одного із експертів по "газовим" контрактам.

Зокрема, у суді проходить допит члена комісії Київського науково-дослідницького інституту судових екпертиз (КНДІСЕ) Галини Ільчук.

Повідомляється, що КНДІСЕ здійснив експертизу щодо наслідків підписання газових угод з Росією у 2009 на досудовому етапі.

Нагадаємо, що у четвер Печерський суд ухвалив допитати експертів Київського науково-дослідного інституту судових експертиз щодо "газової справи". Таким чином суд частково задовольнив клопотання захисту екс-прем'єра.

Тимошенко та її адвокати наполягали на необхідності допиту 5 фахівців КНДІСЕ і 2-х з Центру судових експертиз "Альтернатива". Екс-прем'єр, виступаючи на підтримку заявленого клопотання, підкреслила, що в судовому процесі збитки ще не досліджувалися.

У свою чергу, прокурори виступили проти задоволення цього клопотання у частині виклику експертів з "Альтернативи", а з приводу експертів КНДІСЕ поклалися на розсуд суду.

Перед засіданні під Печерським судом захисник Тимошенко Юрій Сухов розповів, що суд сьогодні слухатиме експертів. "Я думаю, що сьогодні ми будемо слухати експертів і поставимо запитання, як експерт проводив експертизу, якщо він вказує в експертному висновку, що йому було надано контракт, а в самій кримінальній справі цих контрактів немає", - додав він.

 

Зараз ви читаєте новину «У Печерському суді почали допитувати експертів з "газових" контрактів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути