неділя, 15 грудня 2013 21:18

Спецтема: Вибори в п'яти "проблемних" округах

В ОВК 223 нікого не пускають, а на кожній дільниці сидять по 10 "тітушок" - Сагайдак

В ОВК 223 нікого не пускають, а на кожній дільниці сидять по 10 "тітушок" - Сагайдак

Дуже тривожна ситуація з тим, що на кожній дільниці на підрахунок залишилося по 10 "тітушок", які мають посвідчення спостерігачів технічних кандидатів. Я до кожної з груп підходив і наголошував про кримінальну відповідальність за порушення закону, у відповідь завжди було "мурчаніє" та жаргон. Ці люди схожі навіть не на спортсменів, а на "зеків", або наркоманів. Про це заявив політик із "Батьківщини" Ілля Сагайдак.

Він додав: "Для того, щоб пройти на ОВК 223, потрібно пройти 3 кордони охорони та буферну зону на вході. Спочатку запускають у буферну зону, а потім, зачинивши всі двері, через рацію, командують відкрити наступні двері. У мене відчуття, що це вхід до держрезерву Нацбанку, де зберігають золото.

Станом на 20:30 нікого в середину не пускають, навіть журналістів, мотивуючи тим, що в середині багато людей, хоча насправді мені повідомили, що це відмовки. В середині сидять кандидати - "тітушки", це їх охороняють, як золото".

"Ці вибори відображають реальну картину у нашій державі, коли опозиціонерам голими руками доводиться боротися проти озброєних бандитів, це боротьба інтелекту проти брутальної сили",- завершив Сагайдак

Як повідомлялось, за даними екзит-полу, проведеного соціологічною групою "Рейтинг", в 132 -му окрузі (Миколаївська обл.) лідирує Аркадій Корнацький, в 194-му (Черкаси) - Михайло Поплавський, в 197-му (Канів, Черкаська обл.) - Леонід Даценко, в 223-му (Київ) - Юрій Левченко.

Зараз ви читаєте новину «В ОВК 223 нікого не пускають, а на кожній дільниці сидять по 10 "тітушок" - Сагайдак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути