вівторок, 11 грудня 2012 16:47

В опозиції кандидатуру Рибака на посаду спікера вважають "не найгіршою"

В опозиції кандидатуру Рибака на посаду спікера вважають "не найгіршою"
Сергій Сас. Фото: censor.net.ua

Опозиція буде визначитися щодо голосування за кандидатуру від Партії регіонів на посаду спікера завтра на засіданні фракції.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від "Батьківщини" Сергій Сас.

Коментуючи рішення Партії регіонів висунути на посаду голови Верховної Ради "регіонала" Володимира Рибака, Сас запевнив, що ця кандидатура є досить непоганою.

"Я до Володимира Васильовича ставлюся з повагою. Знаю його впродовж спільної роботи у Верховній Раді. Мені здається, це людина поміркована. В принципі, зараз складається ситуація, що право на висунення спікера отримує Партія регіонів і це її вибір. Я вважаю, що це не найгірший вибір. Тому, думаю, людина, яка пройшла таку величезну життєву школу має право спробувати, якщо має довіру від більшості. Чому б і ні?", - наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" зможуть подарувати своїм партнерам спікерське крісло - Цибулько

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи голосуватиме опозиція за кандидатуру Рибака, Сас пояснив, що це рішення буде ще прийматися всією фракцією.

"Наша фракція, думаю, завтра прийме рішення з цього приводу. Це рішення буде консолідованим, бо фракція є фракція, і вона має право приймати певні рішення стосовно кадрових проблем" - наголосив він.

Політик запевнив, що опозиція налаштована на конструктивну роботу у новій Верховній Раді, але все залежатиме від позиції більшості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У КПУ запевняють: фракцію створять і посадою віце-спікера не обмежуються

"Все залежатиме від того, як себе буде вести більшість. Якщо більшість буде поводити себе як і в минулому скликанні, то тоді, я думаю, що співпраці і конструктиву не буде. А якщо будуть дотримуватися Конституції, законодавства, закону про статус, комітети, регламент, то тоді буде все нормально. Опозиція налаштована на конструктив".

Зараз ви читаєте новину «В опозиції кандидатуру Рибака на посаду спікера вважають "не найгіршою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути